het spray-liner systeem

Spray-liner is nieuw, maar eigenlijk is er niet nieuws aan! Spray-liner combineert namelijk bestaande technieken tot een geheel nieuwe, gepatenteerde reparatie methode voor dunne afvoerleidingen.
Het is een techniek waarmee afvoerleidingen vanaf 34 mm -horizontaal en verticaal; inclusief bochten en t-stukken- zonder hak- en breekwerk kunnen worden gerepareerd of gerenoveerd.
Spray-liner maakt gebruik van speciaal ontwikkelde, hoogwaardige epoxyhars die gelijkmatig tegen de binnenkant van de leidingen wordt aangebracht om een waterdichte en slijtvaste laag te vormen.

onderzoek

Om spray-liner voor reparatie te kunnen toepassen, moet de probleemleiding eerst zorgvuldig worden onderzocht om in beeld te brengen wat precies de schade is en waar deze zich bevindt. Zonder een gedegen onderzoek vooraf en een goede diagnose is renovatie van een rioolsysteem een sprong in het duister.
Onderzoek kost geld en dat is voor veel opdrachtgevers een onverwachte kostenpost. Tegenover de extra onderzoekskosten, staan echter lagere uitvoeringskosten, want er is minder schade aan de woning of gebouw en dus zijn er minder herstelkosten achteraf. Bovendien zorgt reparatie met spray-liner voor -veel-minder overlast
Scroll naar top